Recepten Recepten

Cappuccino Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Recept 1

120 g   Zeesan Tiramisu
150 g   koffie
1.200 g   slagroom

Recept 2

100 g   Bianca
120 g   castorsuiker
100 g   water (30°C
140 g   Zeesan Neutraal
100 g   water
2 g   anijs (gemalen)
Cappuccino Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Tiramisu met de koffie tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Verdeel over de twee plakken en de bovenplak erop leggen.

Bianca, castorsuiker en water van 30°C , 5 minuten in de derde versnelling opkloppen tot een stevige massa.
Zeesan Neutraal en gemalen anijs oplossen in water en door het schuim draaien.

Strijk deze massa grof op de tompouceplak en schroei deze af met een brander.
Evt. afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Na het aandrogen snijden in stukken van 5 cm breed.

Uitkomst 18 stuks