Cheese Kick
Cheese Kick
Fonceerdeeg
| 600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
| 720 g | slagroom | |
| 960 g | Arabesque Blanc 29 | |
| 480 g | kwark | |
| 12 g | Wigo Aroma Vanille | |
| 7 g | bakkerszout | |
| 360 g | Cremo B Poeder | |
| 480 g | ei |
Recept 2
| 180 g | Fruitful Cranberry HI | |
| 120 g | Fruitful Raspberry Jam | |
| 30 g | water |
Afwerking
| 200 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Een bakplaat van 60 x 40 cm bekleden met het hardewenerdeeg.Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), voeg de kwark, Cremo B Poeder, zout ,
Wigo Aroma Vanille en het ei toe, vervolgens 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Pureer de Fruitful Cranberry HI met de Fruitful Raspberry Jam en het water.
Marmer het gepureerde fruit over de cheesecake.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Bakken met stoom.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 8 cm.
Uitkomst 75 stuks