![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cheese Kick
Cheese Kick
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
720 g | slagroom | |
960 g | Arabesque Blanc 29 | |
480 g | kwark | |
12 g | Wigo Aroma Vanille | |
7 g | bakkerszout | |
360 g | Cremo B Poeder | |
480 g | ei |
Recept 2
180 g | Fruitful Cranberry HI | |
120 g | Fruitful Raspberry Jam | |
30 g | water |
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
![Cheese Kick](https://www.zeelandia.nl/recepten/cheese-kick/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Een bakplaat van 60 x 40 cm bekleden met het hardewenerdeeg.Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), voeg de kwark, Cremo B Poeder, zout ,
Wigo Aroma Vanille en het ei toe, vervolgens 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Pureer de Fruitful Cranberry HI met de Fruitful Raspberry Jam en het water.
Marmer het gepureerde fruit over de cheesecake.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Bakken met stoom.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 8 cm.
Uitkomst 75 stuks