Home » Recepten » Cheesecake Rode Vruchten

Cheesecake Rode Vruchten

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Cheesecake Rode Vruchten
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Frambozen/Bessenmoes

Recept

700 g   roomkaas
425 g   Baked Cheesecake
340 g   ei
425 g   water
150 g   slagroom

Vulling

300 g   Frutafill Rood Fruit

Afwerking

150 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

52 g   Arabesque Blanc 29 (2 g per stuk)

Werkwijze

Fonceer de bodem van de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 18 minuten.

Meng de roomkaas met de Baked Cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Als laatste slagroom toevoegen en kort meedraaien.

Bestrijk de gebakken hardewenerbodem met Frambozen/Bessenmoes.
Schep of schenk het beslag op de Frambozen/Bessenmoes.
Spuit ongeveer 36 doppen Frutafill Rood Fruit (ca. 300 gram) in het beslag en meng deze grof door.

Oventemperatuur:
Inschietoven 115°C.
Rotatieoven 100°C.
Baktijd 90 minuten.
Flink stomen bij het inschieten, dit zorgt voor een mooie lichte bovenzijde.

De Cheesecake is gaar als de kern temperatuur 80 - 82ºC heeft bereikt.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 3,4 x 11 cm.
Afwerken met een choco decor van Arabesque Blanc 29.

Uitkomst 1 Bakvormen / 26 stuks

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie