Cherry Heart
Cherry Heart
Recept
| 500 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
| 1.000 g | water | |
| 1.000 g | slagroom |
Vulling
| 200 g | Amandelbeslag met Moscalux en Perla Amandelpan * | |
| 500 g | Fruitful Cherry HI |
* 16 cm doorsnee
Afwerking
| 50 g | ColdJel Neutraal | |
| 250 g | Fruitful Cherry HI |
Decoratie
| 25 st | kersen (5 st per stuk) | |
| 100 st | chocolade galettes (20 st per stuk) |
Werkwijze
Meng Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Schep in het midden een bol met Fruitful Cherry HI.
Afvullen met kersenbavaroise.
De ring glad afstrijken en koelen, vervolgens invriezen.
De bovenkant afgeleren met ColdJel Neutraal.
De rand afwerken met chocolade decor.
Decoreren met iets Fruitful Cherry HI en een kers en deze afgeleren.
Uitkomst 5 stuks (18 cm doorsnede)