Recepten

ChocNut Kruimelcake met Fantasy ChocNut Cake

Recept

6.900 g   Fantasy Chocnut Cake
1.400 g   ei
1.300 g   water
350 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

750 g   Kruimeldeeg met Minuta VV
ChocNut Kruimelcake met Fantasy ChocNut Cake

Werkwijze

Meng de ingredienten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met een vlinder.
Voor het afvullen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Vul de Cakevorm in Tray met 330 gram beslag.
Decoreren met kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 30 stuks

Eventueel decoreren met Mont Blanc na het afkoelen

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.