Choco Rakkers
Choco Rakkers
Recept
| 5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 3.000 g | 30 % | chocolade druppels | |
| 300 g | 3 % | Cacao | |
| 400 g | 4 % | bruine basterdsuiker |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes iets los laten komen en puntjes vormen.
Eventueel decoreren met suikernibs.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 382 stuks