![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Choco Rakkers
Choco Rakkers
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | chocolade druppels | |
300 g | 3 % | Cacao | |
400 g | 4 % | bruine basterdsuiker |
![Choco Rakkers](https://www.zeelandia.nl/recepten/choco-rakkers/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes iets los laten komen en puntjes vormen.
Eventueel decoreren met suikernibs.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 382 stuks