![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Choco Sterbroodjes met Panomix Vienna
Choco Sterbroodjes met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
600 g | 6 % | gist | |
3.800 g | 38 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
1.500 g | 15 % | chocolade druppels |
![Choco Sterbroodjes met Panomix Vienna](https://www.zeelandia.nl/recepten/choco-sterbroodjes-met-panomix-vienna/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een kort deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Deegrust ca. 10 minuten (niet te lang, anders ontstaan er blazen).
Uitrollen op 7 mm (deeggewicht ca. 65 gram).
De deegplak een paar minuten laten rusten en steken met de stersteker.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs ca. 60 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst ca. 190 stuks