Recepten

Chocoladecake met Double Choc Cake

Recept

15.000 g   Double Choc Cake
3.000 g   water
3.000 g   ei
Chocoladecake met Double Choc Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Het beslag voor het afvullen altijd even doorspatelen om eventuele chocoladestukjes van de wand te halen.

De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Om een gegarandeerd mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Uitkomst 60 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.