Recepten Recepten

Chocolate Swirl Bread

Recept

5.000 g 50 % bloem } 100%
5.000 g 50 % Panomix Vienna * }
900 g 9 % gist
50 g 0.5 % bakkerszout
3.500 g 35 % water
1.000 g 10 % boter
400 g 4 % suiker
500 g 5 % ei

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

200 g   Cacao
665 g   Pajets Chocolade

Strijken

190 g   Ovex Liquide (5 g per stuk)
Chocolate Swirl Bread

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Door 1/3 van het deeg eerst de cacao, en daarna de chocolade pajets doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen op 150 gram en opbollen.
Bolrijs 15 minuten.
Pillen rollen van ca. 35 cm.
Maak een drievlecht met 2x blank en 1x chocodeeg.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 45 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Uitkomst 38 stuks