Recept
1.250 g
|
|
Sachermix |
750 g
|
|
ei |
250 g
|
|
water |
Vulling
1.000 g
|
|
Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder |
450 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Trempeer
250 g
|
|
Trempeerlikeur met Gel |
Decoratie
1.000 g
|
|
Marsepein Marmer Choco Decor |
200 g
|
|
Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder |
150 g
|
|
Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
75 g
|
|
ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen, 1 minuut nadraaien in de laagste versnelling.
Soortelijk gewicht 450-500 gram/liter.
Vul een kapselplaat 60 x 40 cm met 2250 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Snijd het kapsel 2x door.
Vul de onderste laag met de Choco Creme.
Vul de bovenste laag met de Fruitful Raspberry Jam.
Trempeer de tussen- en de bovenplak met Kirschtrempeer.
Maskeer het kapsel met de Choco Creme en bekleed de bovenzijde met Marsepein Decor.
Bestrijken met een dunne laag ColdJel Neutraal.
Spuit 5 rozetjes creme op de schnitt en decoreer met een chocolade decoratie.
Uitkomst 14 stuks.