Recepten Recepten

Citroen Schuim Tompouce

Bodem

10 st   tompouce plakken 46 x 11 cm

-

625 g   Fruitful Apricot

Recept 1

750 g   Fantasy Lemon Cake
250 g   ei
190 g   water
100 g   Muffinolie *
75 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

400 g   Maestro Creme Vanille
1.000 g   water

Vulling

1.000 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal
Citroen Schuim Tompouce

Werkwijze

Meng de Fantasy Lemon Cake, ei, Muffinolie, suiker en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Bak deze in een hoge plaat van 40 x 60 cm en snijd hiervan 5 stroken van 40 cm breed.

Oventemperatuur
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20 minuten.

Strijk 5 van de tompouce plakken in met de ingekookte Fruitful Apricot Jam en plaats hierop een strook van de Lemoncake.

Meng de Maestro Creme Vanille en het water 3 minuten in de hoogste versnelling.
Spuit deze op de Lemoncake tompouce stroken en plaats hierop de overige tompouce plakken.

Maak het recept aan voor de flambé schuim en breng met een glaceermes een dunne laag aan op de plakken.
Spuit de plakken vervolgens op met de overige flambé schuim en brand deze af.

Snijd de tompoucen met een zaagmes op een breedte van 5 cm.

Eventueel decoreren naar wens met bijvoorbeeld citroen of chocolade

Uitkomst 40 stuks