![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Citruscake Tulband
Citruscake Tulband
Recept
10.000 g | Vero Vrijuit Cake | |
4.000 g | water | |
35 g | citroenmelisse (gedroogt) | |
600 g | Citroenrasp |
![Citruscake Tulband](https://www.zeelandia.nl/recepten/citruscake-tulband/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle ingrediënten mengen, 8 minuten in de middelste versnelling draaien.Soortelijk gewicht ca. 950 gram.
Blikken goed smeren met Carlex 1000.
Een tulbandvorm van 18 cm doorsnee en 9 cm hoog met 400 gram beslag vullen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd ca 60 minuten.
Uitkomst 36 stuks