Coco-crème
Coco-crème
Recept
| 1.000 g | Kanomix | |
| 400 g | boter | |
| 200 g | patent tarwebloem | |
| 100 g | water | |
| 5 g | bakkerszout |
Afwerking
| 150 g | Arabesque Noir 58 | |
| 150 g | cacaoboter |
Vulling
| 850 g | Crème au Beurre met Puddingpoeder R |
Decoratie
| 255 g | kokos |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag, eventueel met iets water, plastisch draaien.
Rol het deeg uit op een dikte van 4 mm.
Steek ronde plakken (doorsnede 8 cm) en bak deze goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Spuit de plakjes af met verdunde Arabesque.
Spuit een dop Crème au Beurre in het midden van het koekje en overstrooi met kokos.
Uitkomst 85 stuks