![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Coco-crème
Coco-crème
Recept
1.000 g | Kanomix | |
400 g | boter | |
200 g | patentbloem | |
100 g | water | |
5 g | bakkerszout |
Afwerking
150 g | Arabesque Noir 58 | |
150 g | cacaoboter |
Vulling
850 g | Crème au Beurre met Puddingpoeder R |
Decoratie
255 g | kokos |
![Coco-crème](https://www.zeelandia.nl/recepten/coco-creme/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag, eventueel met iets water, plastisch draaien.
Rol het deeg uit op een dikte van 4 mm.
Steek ronde plakken (doorsnede 8 cm) en bak deze goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Spuit de plakjes af met verdunde Arabesque.
Spuit een dop Crème au Beurre in het midden van het koekje en overstrooi met kokos.
Uitkomst 85 stuks