Recepten Recepten

Colomba Panettone Cake

Recept

1.200 g   Fantasy Panettone Cake
300 g   ei
300 g   boter *
300 g   water

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

63 g   poedersuiker
7 g   Mont Blanc
Colomba Panettone Cake

Werkwijze

Meng alle ingrediënten.
Met boter maximaal gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Met Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.

Spuit 150 gram beslag in de Colomba vorm.

De bovenzijde bestrooien met een mengsel van poedersuiker en Mont Blanc en direct afbakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Uitkomst 14 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.