Recepten

Cranberry Taartje

Fonceerdeeg

750 g   Kruimeldeeg met Kanomix
225 g   Arabesque Noir 58

Vulling 2

3.000 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking

1.125 g   Fruitful Cranberry HI
500 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

225 g   fruit
Cranberry Taartje

Werkwijze

Verdeel het Kruimeldeeg over de taartringen van 15 cm doorsnede.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het bakken, lossen en instrijken of spuiten met Arabesque Noir 58.
Plaats de bodems in een schone ring van 15 cm met daarin een manderol van plastic.

Verdeel de 200 gram bavaroise over de bodems.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Als de taartjes bevroren zijn, het restant van de taartring vullen met Fruitful Cranberry HI en glad afstrijken.
Afgeleren met de Paletta Spray Neutraal en decoreren met fruit.

Uitkomst 15 stuks