![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cranberry Tenerezze
Cranberry Tenerezze
Recept
1.000 g | Perla Amandelpan |
Vulling
200 g | cranberries |
Decoratie
100 g | poedersuiker |
![Cranberry Tenerezze](https://www.zeelandia.nl/recepten/cranberry-tenerezze/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Perla Amandelpan en de vulling mengen.Spuit of schep doppen van 30 gram en rol deze door de poedersuiker.
De doppen inknijpen en vervolgens bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 215°C.
Rotatie oven 185°C.
Baktijd ca.15 minuten.
Uitkomst 40 stuks