![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cranberrygebak
Cranberrygebak
Fonceerdeeg
800 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
3.600 g | Frangipane met Perla Amandelpan |
Vulling 2
1.600 g | Crème au Beurre met Puddingpoeder R |
Afwerking
400 g | Dip Choco |
Vulling 3
1.000 g | Fruitful Cranberry HI |
![Cranberrygebak](https://www.zeelandia.nl/recepten/cranberrygebak/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Fonceer hardewenerbakjes (doorsnede 8 cm).Vul de gefonceerde bakjes met de Frangipane met Perla Amandelpan.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Spuit een dubbele cirkel crème bovenop de gebakken bodems.
Doorhalen met Dip Choco.
Verdeel de Fruitful Cranberry HI in het midden van de gebakjes.
Uitkomst 80 stuks