Recepten

Crazy Cappuccino

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
200 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

1.000 g   Verona
100 g   suiker
550 g   water
350 g   Muffinolie *
80 g   Wigo Comp.Irish Coffee

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

400 g   Zeesan Cappuccino
500 g   water
2.000 g   slagroom

Afwerking

200 g   Cremo B Poeder
480 g   slagroom
80 g   suiker
240 g   water
40 g   Whiskey

Decoratie

280 g   slagroom
42 st   chocolade mokka bonen (3 st per stuk)
140 g   choco decor (10 g per stuk)
Crazy Cappuccino

Werkwijze

Twee platen van 60 x 20 cm bekleden met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 2,5 mm dik.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Het beslag over Fruitful Raspberry Jam verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen, glad afstrijken en koelen.
Meng voor de afwerking alle grondstoffen tot een gladde massa en strijk dit op de gekoelde bavaroise.

NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Na het koelen of vriezen, lossen en de bovenzijde decoreren met iets cacao.
Snijden in stukken van 8 x 18 cm.
Decoreren met een dop slagroom, een choco decor en 3 chocolade mokka bonen.

Uitkomst 14 stuks