![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cup Cake Frosting
Cup Cake Frosting
Recept
3.000 g | Fondant KK * | |
2.000 g | Dip Neutraal ** | |
100 g | water *** |
* of Gletscher Fondant
** andere Dip soorten zijn ook mogelijk
*** toevoegen naar eigen inzicht.
![Cup Cake Frosting](https://www.zeelandia.nl/recepten/cup-cake-frosting/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Dip verwerken op bakkerijtemperatuur (ca. 20°C)!Fondant en Dip door elkaar draaien, hierbij goed bijkrabben.
Gladdraaien, ongeveer 2 minuten in de tweede versnelling.
Tijdens het gladdraaien het water toevoegen.
Eventueel kleur en of smaak naar eigen wens toevoegen.
Per kg frosting:
40 gram Wigo Compound
3-5 gram Wigo Aroma
Deze frosting droogt aan waarbij de kern zacht blijft.