![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Double Choc Coco
Double Choc Coco
Recept 1
10.000 g | Double Choc Cake | |
2.000 g | ei | |
2.000 g | water | |
1.500 g | boter * |
* Zachte boter
Recept 2
1.200 g | Bianca | |
800 g | suiker | |
1.600 g | water | |
2.000 g | gemalen kokos |
Decoratie
220 g | gemalen kokos |
![Double Choc Coco](https://www.zeelandia.nl/recepten/double-choc-coco/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng alle grondstoffen van recept 1 gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Meng alle grondstoffen van het recept 2 gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
Een cakeblik (inhoud 1 liter) smeren en bestrooien met gemalen kokos.
Vullen met 120 gram kokosvulling en daarop 350 gram cakebeslag.
Inschietoven:
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
Rotatieoven:
Oventemperatuur 130°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
Uitkomst 44 stuks.