Double Choc Tulband met Double Choc Cake
Double Choc Tulband met Double Choc Cake
Recept
5.000 g | Double Choc Cake | |
1.000 g | ei | |
1.000 g | water |
Afwerking
650 g | Scaldis Wit | |
650 g | Dip Neutraal | |
150 g | Chocoladeschaafsel Puur |
Werkwijze
Ingrediënten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvorm van 18 x 10 cm hoog vullen met 500 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 50 minuten.
Na afkoelen overgieten met een mengsel van Scaldis Wit en Dip Neutraal.
Hierop wat Chocoladeschaafsel Puur strooien.
Uitkomst 14 tulbanden.
Voor een mooi druipeffect een druppel water door de coating mengen.