Recepten Recepten

Droombroodje

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
800 g 8 % gist
4.600 g 46 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

15.400 g   Gele room met Minuta VV (50 g per stuk)

Decoratie

616 g   poedersuiker (2 g per stuk)
Droombroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes iets los laten komen, platrollen en dubbelvouwen.
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
baktijd ca. 7 minuten.

Uitkomst 308 stuks

Na het afkoelen, opensnijden en vullen met de gele room.
Bestuiven met poedersuiker.