Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek)
Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek)
Recept
1.000 g | Enjoy Eierkoek | |
250 g | water | |
175 g | ei | |
25 g | Citroenrasp | |
25 g | Gel Amaretto 50% | |
150 g | Perla Amandelpan |
Decoratie
50 g | Calif. Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Calif. Amandel Schaafsel .
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 20 stuks.