

Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek met ei)
Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek met ei)
Recept
1.000 g | Enjoy Eierkoek met ei | |
400 g | water | |
15 g | ammonium | |
25 g | Citroenrasp | |
25 g | Gel Amaretto 50% | |
150 g | Perla Amandelpan |
Decoratie
50 g | Calif. Amandel Schaafsel |

Werkwijze
Ammonium oplossen in het water.Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Calif. Amandel Schaafsel .
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 20 stuks.