Recept 1
700 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
375 g
|
|
Perla Amandelpan |
375 g
|
|
Fruitful Peach HI |
25 g
|
|
Citroenrasp |
Afwerking
500 g
|
|
Fruitful Peach HI |
20 g
|
|
citroensap |
Afwerking 2
150 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de bakjes (doorsnede 6 cm).
De vulling aanmaken en meng 2 minuten in eerste versnelling met een vlindergard.
De gefonceerde bakjes vullen met 14 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Fruitful Peach HI met het citroensap en verdeel deze over de vulling.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.
Uitkomst 50 stuks