Recepten

Glutenvrije Breadstick

Recept

1.100 g   GF Croissant
460 g   water (6°C)
80 g   gist
65 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Doortoeren

500 g   korstboter/margarine
Glutenvrije Breadstick

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 2 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.
Deegtemperatuur maximaal 14°C.
Rol de korstboter uit tot een dikte van 8 mm en invouwen.
Toer twee keer in drieën en één keer in tweeën, geen rust tussen het toeren.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Bestrijk het deeg met water en decoreer met sesam of maanzaad.
Snijd stroken van 1,5 x 3 cm, twisten in de vorm van een soepstengel.
Narijs 60- 70 minuten, 38°C en 65% R.H.
Bakken zonder stoom.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 50 stuks