Hartenbroodjes met Omega Mout 50 MZ
Hartenbroodjes met Omega Mout 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Omega Mout 50 MZ * | } 100% |
2.500 g | 25 % | tarwebloem | } |
2.500 g | 25 % | volkorentarwemeel | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Omega Mout 50 MZ bevat zout!
Decoratie
2 g | 0.0 % | Wit Maanzaad |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Wit Maanzaad.
Aan één zijde met een krabber insteken zodat een hart ontstaat, of bij 2/3 van de narijs inknippen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 265 hartenbroodjes.
NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van O'mega ongeldig maken.