Hazelkoeken met Kanomix
Hazelkoeken met Kanomix
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
200 g | basterdsuiker | |
50 g | Citroenrasp | |
100 g | ei | |
10 g | bakkerszout | |
8 g | ammonium |
Vulling
150 g | Hazelnootstukjes |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten, als laatste de Hazelnootstukjes doordraaien.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Vorm een pil van 7 cm doorsnede, koelen en in plakken snijden van 1 cm dik (ca. 60 gram).
Dun strijken met Ovex Liquide.
Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C
Baktijd 15-20 minuten.
Uitkomst 54 stuks
De hazelnootstukjes kunnen vervangen worden door de volgende vullingen:
150 gr chocoladepajets
150 gram walnoten
150 gram Butterscotch