![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Hazelkoeken met Kanomix
Hazelkoeken met Kanomix
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
200 g | basterdsuiker | |
50 g | Citroenrasp | |
100 g | ei | |
10 g | bakkerszout | |
8 g | ammonium |
Vulling
150 g | Hazelnootstukjes |
![Hazelkoeken met Kanomix](https://www.zeelandia.nl/recepten/hazelkoeken-met-kanomix/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten, als laatste de Hazelnootstukjes doordraaien.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Vorm een pil van 7 cm doorsnede, koelen en in plakken snijden van 1 cm dik (ca. 60 gram).
Dun strijken met Ovex Liquide.
Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C
Baktijd 15-20 minuten.
Uitkomst 54 stuks
De hazelnootstukjes kunnen vervangen worden door de volgende vullingen:
150 gr chocoladepajets
150 gram walnoten
150 gram Butterscotch