Recepten Recepten

Hazelkoeken met Kanomix

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
200 g   basterdsuiker
50 g   Citroenrasp
100 g   ei
10 g   bakkerszout
8 g   ammonium

Vulling

150 g   Hazelnootstukjes
Hazelkoeken met Kanomix

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten, als laatste de Hazelnootstukjes doordraaien.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Vorm een pil van 7 cm doorsnede, koelen en in plakken snijden van 1 cm dik (ca. 60 gram).
Dun strijken met Ovex Liquide.

Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C
Baktijd 15-20 minuten.

Uitkomst 54 stuks

De hazelnootstukjes kunnen vervangen worden door de volgende vullingen:
150 gr chocoladepajets
150 gram walnoten
150 gram Butterscotch