Home » Recepten » Hazelkof Koeken met Kanomix

Hazelkof Koeken met Kanomix

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hazelkof Koeken met Kanomix

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen tot een soepel zetdeeg.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Op de plaat leggen en strijken met Ovex Liquide en strooi er royaal koffiehazelnoot decor over.
Iets aan rollen en bakken.

Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 18 minuten.

Direct na het bakken snijden 7 bij 11 cm.

Uit komst 72 koffiekoeken.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
100 g   ei
50 g   water
200 g   bruine basterdsuiker
10 g   bakkerszout
30 g   Araba Mocca

Decoratie

1.000 g   KoffieHazelnoot decor
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie