Hazelnoot Reepjes met gebaksrestanten
Hazelnoot Reepjes met gebaksrestanten
Recept
| 800 g | gebaksrestanten * | |
| 700 g | suiker | |
| 600 g | Hazelnootstukjes | |
| 500 g | eiwit | |
| 400 g | Perla Amandelpan | |
| 100 g | Wigo Comp.Hazelnoot |
* en/of koekkruimels
Afwerking
| 1.100 g | Arabesque Noir 58 |
Werkwijze
Draai de restanten eerst fijn met een vlinder.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten met een vlinder in de eerste versnelling.
Schep de massa op een met bakpapier beklede bakplaat van 60 x 40 cm.
Strijk de massa glad.
Oventemperatuur
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 40 minuten.
Laat goed afkoelen en snijd in reepjes van 8 x 3 cm.
Haal de uiteinden door de getempereerde Arabeque Noir of Lait.
Uitkomst 100 stuks