Recepten Recepten

High Cake Panettone

Recept

2.000 g   Fantasy Panettone Cake
500 g   water
500 g   Muffinolie *
500 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

500 g   ColdJel Neutraal (50 g per stuk)
350 g   Advocaat Ganache (35 g per stuk)

Decoratie

100 g   bitterkoekjes (10 g per stuk)
100 g   hazelnoot (gebroken) (10 g per stuk)
High Cake Panettone

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.

Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.

De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met een spiraal van advocaat ganache, bitterkoekjes en de hazelnootstukjes.

Uitkomst 10 stuks