Recepten Recepten

High Cake Red Velvet

Recept

2.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
450 g   water
600 g   Muffinolie *
700 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

550 g   ColdJel Neutraal (50 g per stuk)

Decoratie

11 g   Mont Blanc (1 g per stuk)
High Cake Red Velvet

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.

Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.

De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met Mont Blanc en eventueel wat decoratieparels.

Uitkomst 11 stuks