Home » Recepten » Hollandse Daalders

Hollandse Daalders

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hollandse Daalders

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Van het deeg pillen rollen van 4,5 cm dikte.
Deze pillen iets op laten stijven en schijfjes snijden van ca. 7 mm dikte.

Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 22 minuten.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

920 g   zeeuwse bloem
80 g   Romella *
600 g   basterdsuiker
550 g   margarine
100 g   ei
5 g   ammonium
50 g   gemalen kokos
20 g   Citroenrasp

* of Beurrine

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie