![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Huisgedraaide Chocolade Snijmarsepein
Huisgedraaide Chocolade Snijmarsepein
Recept
2.000 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
250 g | Arabesque Noir 72 * |
* vloeibaar op temperatuur
![Huisgedraaide Chocolade Snijmarsepein](https://www.zeelandia.nl/recepten/huisgedraaide-chocolade-snijmarsepein/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng de Amandelmarsepein grof met de op temperatuur gebrachte chocolade.Giet nog een klein deel van de chocolade erover als deco.
In de winkel vers afsnijden en per ons verkopen.