Recepten

Irish Coffee Broodjes

Recept

2.000 g 100 % bloem
40 g 2 % bakkerszout
200 g 10 % gist
1.000 g 50 % water
300 g 15 % Exakt Luxe 15
100 g 5 % Exakt Goud Crème
80 g 4 % Wigo Comp.Irish Coffee
20 g 1 % oploskoffie

Vulling

1.000 g 50 % suikernibs P4
400 g 20 % Arabesque Blanc 29

Decoratie

340 g   suikernibs P2 (4 g per stuk)
Irish Coffee Broodjes

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen en decoreren met suikernibs P2.
De deegbolletjes in de flexipanmatten plaatsen.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 14 minuten.

Na het bakken direct lossen en op zijn kop zetten.
Eventueel decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 85 stuks