![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Kaasborreltjes
Kaasborreltjes
Recept
1.000 g | Jello Totaal | |
2.000 g | water | |
500 g | bloem | |
375 g | oude kaas | |
625 g | blauwe kaas | |
10 g | nootmuskaat | |
20 g | peper | |
15 g | bakkerszout |
Decoratie
945 g | geraspte kaas |
![Kaasborreltjes](https://www.zeelandia.nl/recepten/kaasborreltjes/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een glad beslag draaien.2 minuten in de eerste versnelling.
Spuit bolletjes van ca. 12 gram beslag op een bakplaat.
Decoreren met geraspte kaas.
Oventemperatuur:
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 378 stuks