
Kaneel Cheesecake
Kaneel Cheesecake
Bodem
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
550 g | roomkaas | |
325 g | Baked Cheesecake | |
275 g | water | |
275 g | ei | |
175 g | eiwit | |
15 g | Kaneel Orenta |
Afwerking
72 g | Mont Blanc (3 g per stuk) | |
24 g | Kaneel Orenta (1 g per stuk) |
Decoratie
120 g | kaneel kletskop (5 g per stuk) |

Werkwijze
Bekleed een bakplaat 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 25 minuten.
Meng de cream cheese (roomkaas) glad met een gedeelte water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren, eiwit en Kaneel Orenta toe en meng tot een gladde massa.
Voeg het restant water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Schep of schenk het beslag op de gebakken hardewenerbodem.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd ca. 65 minuten, schuif open na 45 minuten.
De Cheese cake is gaar als de kern temperatuur 78ºC heeft bereikt.
Na het bakken invriezen en bevroren uitsteken (diameter 7 cm).
Afwerken met Mont Blanc en Kaneel Orenta en decoreren met stukjes kaneel kletskop.
Uitkomst 24 stuks