![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Kersen Kerstboom met Kanomix
Kersen Kerstboom met Kanomix
Recept
2.000 g | Kanomix | |
850 g | boter | |
450 g | Fruitful Cherry | |
175 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
100 g | bloem | |
10 g | bakkerszout |
-
120 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Decoratie
120 g | Fruitful Raspberry Jam (2 g per stuk) | |
60 g | suikernibs C30/P3 (1 g per stuk) |
![Kersen Kerstboom met Kanomix](https://www.zeelandia.nl/recepten/kersen-kerstboom-met-kanomix/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de kerstbomensteker bomen uitsteken.
Op met Carlex gesmeerde platen leggen en strijken met Ovex Liquide.
Met Fruitful Raspberry Jam een slinger aanbrengen.
Eventueel bestrooien met suikernibs P3.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Uitkomst 60 stuks