Koffiesuikerbrood
Koffiesuikerbrood
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 5.300 g | 53 % | water | |
| 1.500 g | 15 % | Exakt Boter | |
| 500 g | 5 % | Luctor |
Vulling
| 8.000 g | 80 % | suikerchips | |
| 400 g | 4 % | oploskoffie |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde blikken leggen.
Narijs 80 minuten.
Plaats voor het bakken een deksel of bakplaat op de blikken.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 67 stuks.