![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Koffiesuikerbrood
Koffiesuikerbrood
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.300 g | 53 % | water | |
1.500 g | 15 % | Exakt Boter | |
500 g | 5 % | Luctor |
Vulling
8.000 g | 80 % | suikerchips | |
400 g | 4 % | oploskoffie |
![Koffiesuikerbrood](https://www.zeelandia.nl/recepten/koffiesuikerbrood/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde blikken leggen.
Narijs 80 minuten.
Plaats voor het bakken een deksel of bakplaat op de blikken.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 67 stuks.