Recepten Recepten

Kokosgebak

Recept

300 g   Bianca
300 g   water
150 g   suiker
600 g   kokos
250 g   suiker
150 g   bloem

Afwerking 1

150 g   Scaldis Puur

Decoratie

270 g   Crème au Beurre met Puddingpoeder R
75 g   kokos
Kokosgebak

Werkwijze

Bianca, water en 150 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.
Draai daarna voorzichtig de kokos, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Snijd de kokosbodems in rechthoeken van 11 x 3 cm en haal deze door de Scaldis Puur.
Spuit twee gedraaide cilinders kokoscrème over het gebakje en bestrooien met geraspte kokos

Uitkomst 27 stuks