Kokosgebak
Kokosgebak
Recept
300 g | Bianca | |
300 g | water | |
150 g | suiker | |
600 g | kokos | |
250 g | suiker | |
150 g | tarwebloem |
Afwerking 1
150 g | Scaldis Puur |
Decoratie
270 g | Crème au Beurre met Puddingpoeder R | |
75 g | kokos |
Werkwijze
Bianca, water en 150 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.Draai daarna voorzichtig de kokos, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Snijd de kokosbodems in rechthoeken van 11 x 3 cm en haal deze door de Scaldis Puur.
Spuit twee gedraaide cilinders kokoscrème over het gebakje en bestrooien met geraspte kokos
Uitkomst 27 stuks