Recepten

Kornplus Medium

Recept

5.000 g 50 % Panomix Kornplus * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
200 g 2 % gist
5.400 g 54 % water

* Panomix Kornplus bevat zout!

-

72 g   Ovex Liquide (3 g per stuk)

Decoratie

1.440 g   Deco Kornplus (60 g per stuk)
Kornplus Medium

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 650 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Opmaken.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met Deco Kornplus.
Broden op bakplaten of inschietapparaten zetten.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 37 minuten.

Uitkomst 24 stuks