Recepten

Kwarkbollen met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
2.300 g 25.6 % water
300 g 3.3 % Muffinolie *
1.500 g 16.7 % ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.250 g 25 % rozijnen
Kwarkbollen met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
Deegtemperatuur 20°C.
De vulling doordraaien.
Afwegen 375 gram en opbollen.
Deegrust 20 minuten.
Deegstukken opnieuw glad opbollen.
Kruislings diep insnijden en in de vorm plaatsen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Eventueel gelijk na het bakken afstrijken met gesmolten boter en bestrooien met fijne kristalsuiker.

Uitkomst 40 stuks