![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
KwarKwartje
KwarKwartje
Recept
2.500 g | 50 % | Panomix Kwark | } 100% |
2.500 g | 50 % | bloem | } |
500 g | 10 % | gist | |
1.600 g | 32 % | water | |
250 g | 5 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.250 g | 25 % | rozijnen |
![KwarKwartje](https://www.zeelandia.nl/recepten/kwarkwartje/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Kruislinks diep insteken.
Deegrust 30 minuten en bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 156 stuks
Variëren met vulling:
- 25% rozijnen / 5% cranberries / 5% hazelnootstukjes
- 10% gebruneerde amandelstaafjes / 5% kaneelgranules / 10% suikernibs P3
- 15% sinasstukjes / 10% chocoladedruppels
- 15% gekonfijte appelstukjes / 10% kaneelgranules
- 10% abrikozenstukjes / 10% vijgenstukjes / 10% dadelstukjes