Recepten

KwarKwartje met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
2.300 g 25.6 % water
1.500 g 16.7 % ei
300 g 3.3 % Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.250 g 25 % rozijnen
KwarKwartje met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletje platdrukken en kruislinks diep insteken.
Bakken met weinig vloer warmte.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.

Uitkomst 279 stuks

Variëren met vulling:
- 25% rozijnen / 5% cranberries / 5% hazelnootstukjes
- 10% gebruneerde amandelstaafjes / 5% kaneelgranules / 10% suikernibs P3
- 15% sinasstukjes / 10% chocoladedruppels
- 15% gekonfijte appelstukjes / 10% kaneelgranules
- 10% abrikozenstukjes / 10% vijgenstukjes / 10% dadelstukjes