Recepten

Lemon Kruimel Cake met Fantasy Lemon Cake

Recept

2.000 g   Fantasy Lemon Cake
700 g   ei
300 g   boter *
500 g   water

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

300 g   Fruitful Lemon Cream

Decoratie

200 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV
Lemon Kruimel Cake met Fantasy Lemon Cake

Werkwijze

Verwarm de boter tot ca. 60ºC.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.

Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het beslag eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul de Cakevorm in tray met 350 gram beslag.
Spuit diagonaal een baan Fruitful Lemon Cream over het beslag en decoreer met kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50-55 minuten.

Uitkomst 10 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.