

Mandarijnentaartje
Mandarijnentaartje
Rolbeslag
400 g | Rolbeslag met Moscalux * |
* 20 plakken van 11 cm en 20 plakken van 8 cm doorsnede en 1 cm dik
Recept
500 g | Zeesan Neutraal | |
625 g | water | |
2.500 g | slagroom | |
250 g | mandarijntjes | |
120 g | Gel Triple Sec 50% |
Trempeer
240 g | Trempeerlikeur met Gel |
Afwerking
100 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
200 g | chocolade krullen | |
20 st | sinaasappelschijfje |

Werkwijze
Meng de Zeesan Neutraal, water en Gel Triple Sec tot een gladde massa.Spatel 1/3 deel van de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor, vervolgens de rest van de slagroom met de mandarijntjes doorspatelen.
Vul de ringen van 12 cm doorsnede met een plakje Rolbeslag, voor de helft afvullen met de triple Sec Bavaroise.
Hierop het kleinere plakje Rolbeslag leggen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Triple Sec.
Vervolgens tot de rand afvullen met bavaroise.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Als afwerking de rand aanzetten met Chocolade krulletjes.
Afgeleren met ColdJel Neutraal (eventueel iets geel gekleurd).
Decoreren met drie chocolade krullen en een sinaasappelschijfje.
Uitkomst 20 stuks.