![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Mandorle al Cocco
Mandorle al Cocco
Recept
2.000 g | Macaronmix Kokos | |
1.000 g | Perla Amandelpan | |
500 g | water |
Afwerking
265 g | amandelschaafsel (5 g per stuk) |
![Mandorle al Cocco](https://www.zeelandia.nl/recepten/mandorle-al-cocco/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Macaronmix Kokos, Perla Amandelpan en water (100°C) 4 minuten in de 2e versnelling mengen met de vlinder.Mengsel 1 uur laten staan, daarna nog even doorwerken.
Spuit doppen van 65 gram en decoreren met amandelschaafsel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 24 minuten.
Uitkomst 53 stuks