Recepten Recepten

Meat the Mexican

Recept

1.950 g 65 % bloem } 100%
750 g 25 % Panoplus Mais }
300 g 10 % roggebloem }
90 g 3 % gist
60 g 2 % bakkerszout
1.590 g 53 % water
90 g 3 % Bonpano Wit
45 g 1.5 % sambal

Vulling 1

3.645 g   gehaktvulling Meat the Mexican (45 g per stuk)

Vulling 2

405 g   fijn gesneden wokgroenten (5 g per stuk)

Decoratie

350 g   Decor Maïs Pareltjes
350 g   Zonnebloempitten
Meat the Mexican

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 24°C
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolrijs 15 min.
Ovaal uitrollen tot een dikte van ca. 2 mm, onderkant decoreren met een mengsel van de decoratie.
Ca. 50 gram vulling aanbrengen, hierbij ca. 1,5 cm binnen de rand blijven.
De randen naar binnenvouwen en tot een schuitmodel vormen.
Overstrooi de vulling met de fijn gesneden wokgroenten.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 250°C
Baktijd 12 minuten

Uitkomst 81 stuks