![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Meergranen Goudmijn
Meergranen Goudmijn
Recept
4.000 g | 40 % | bloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | Korn Deli 35 | } |
2.500 g | 25 % | volkorenmeel | } |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.000 g | 50 % | water | |
300 g | 3 % | Maestro Wit |
![Meergranen Goudmijn](https://www.zeelandia.nl/recepten/meergranen-goudmijn/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname het deeg wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 840 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en eventueel decoreren.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 18 stuks