Home » Recepten » Mini Mango Cheesecake

Mini Mango Cheesecake

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Mini Mango Cheesecake
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Bodem

1.850 g   bloem
1.000 g   boter
900 g   suiker
150 g   Beurrine *
15 g   Kaneel Orenta
10 g   bakkerszout

* of Romella

Recept

3.300 g   roomkaas
2.000 g   Baked Cheesecake
2.000 g   water
1.600 g   ei
700 g   slagroom

Afwerking

2.400 g   Aldia Mango (75 g per stuk)

Werkwijze

Meng de grondstoffen van de bodem tot een kruimeldeeg.
Strooi ca. 120 gram kruimels in een ring, diameter 12 cm en 4 cm hoog.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.

Meng de roomkaas met de Baked Cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Als laatste slagroom toevoegen en kort meedraaien.

Schep of schenk ca. 300 gram beslag op de gebakken kruimelbodem.

Oventemperatuur:
Inschietoven 115°C.
Rotatieoven 100°C.
Baktijd 70 minuten.
Flink stomen bij het inschieten, dit zorgt voor een mooie lichte bovenzijde.

De Cheesecake is gaar als de kern temperatuur 80 - 82ºC heeft bereikt.

Na het bakken afwerken met Aldia Mango.

Uitkomst 32 stuks

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie